• +90 232 493 00 00
  • info@bakircay.edu.tr

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Burs Başvurusu Hakkında.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Yükseköğrenim öğrencilerine burs verilmesine ilişkin 5102 sayılı  kanun gereği Üniversitemiz tarafından burs verilmesi öngörülen öğrencilerin bildirilmesi için ön lisans, lisans, yüksek lisans (hazırlık sınıfı hariç) öğrenciler arasından Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Burs-Kredi Yönetmeliğinin Burs verilmeyecek öğrenciler başlıklı  9’uncu maddesini göz önünde bulundurarak, oluşturulan komisyon tarafından gerçek ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından seçim yapılarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne bildirilecektir.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından verilecek olan burslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki formları eksiksiz bir şekilde doldurarak, kayıtlı oldukları fakülte sekreterliklerine 21 Ekim 2019 tarihi mesai bitimine kadar müracaat etmesi gerekmektedir.

Üniversite burs kontenjan bilgilendirme yazısı için tıklayınız.

Başvuru formunu indirmek için tıklayınız.