SMS Bilgilendirme Hizmeti Hakkında Öğrencilerimizin Dikkatine​

Home / Uncategorized / SMS Bilgilendirme Hizmeti Hakkında Öğrencilerimizin Dikkatine​

Öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatlarını kolaylaştırmak adına, sınav notlarının, kayıt yenileme işlemleri ile ilgili genel bilgilendirmelerin, acil duyurulması gereken etkinlik vs. işlemlerin daha hızlı ve etkin bir şekilde yapılabilmesi adına SMS bilgilendirme hizmetinin devreye alınması ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Bu kapsamda öğrencilerimizin iletişim bilgilerinin güncel olması önem arz etmektedir.

Öğrencilerimiz öğrenci bilgi sistemine giriş yaparak ‘’Bilgilerim’’ menüsünden GSM, e-mail ve adres bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz sistemdeki fotoğraflarını da aynı menü üzerinden güncelleyebilmektedir. Yeni yüklenen fotoğraflar, resmi işlemlerde kullanılacak olan öğrenci belgelerinde de kullanılacağından, uygun olmayan fotoğraflarda yenileme talepleri reddedilecektir.